Gyerekedzés

Ha egy harcos nálunk megtalálja a helyét, a közösség és a csoportkohézió része lesz, akkor örök életére szóló élménnyel gazdagodik!

A fegyelmet, koncentrációt és alaposságot megkövetelő harcművészet túlmutat azon, hogy a gyerek megtanul egy mozgásformát. A harcművész az életben is elengedhetetlen képességekre tesz szert, ami őt előrébb viszi, és motiválja. Ilyen a shaolin kungfu is.

Foglalkozásainkon a gyerekek tanulnak esésiskolát, dobásokat, formagyakorlatokat, önvédelmet, és shaolin kungfu alaptechnikákat. Ezek során a gyakorlatok során hatékonyan fejlődnek a kondicionális képességeik, valamint az ízületi mozgékonyságuk, izomlazaságuk.

Edzéseinken továbbá nagy hangsúlyt fektetünk a központi idegrendszer, illetve a koordinációs képességek fejlesztésére. Az órák, mozgásanyagában fejlesztik a mozgáskoordinációt, a ritmusérzéket, és az egyensúlyérzéket. Kungfu edzéseink hatással vannak a téri gondolkodásra, a reakcióidőre, az emlékezetre, és a figyelemre is, melyek hozzájárulhatnak a tanulmányi sikerekhez, és a hatékony stresszoldáshoz.

    

    


Nyílt gyerekedzésünkre a Pécs TV stábja is ellátogatott:


A gyerekedzések (6 éves kortól) helye és időpontja:

Hétfő és péntek 17:00-18:00

Pécsi Sasok Mozgásközpont (Búza tér 6/B)

Iskolavezető: Sifu Bornemissza Péter

Jelentkezés

Email: skahpecs@gmail.com

Telefon: +3630 977 1103

Facebook: facebook.com/skahpecsse

One comment

Comments are closed.