Gyerekedzés

Ha egy harcos nálunk megtalálja a helyét, a közösség és a csoportkohézió része lesz, akkor örök életére szóló élménnyel gazdagodik!

A fegyelmet, koncentrációt és alaposságot megkövetelő harcművészet túlmutat azon, hogy a gyerek megtanul egy mozgásformát. A harcművész az életben is elengedhetetlen képességekre tesz szert, ami őt előrébb viszi, és motiválja. Ilyen a shaolin kungfu is.

Foglalkozásainkon a gyerekek tanulnak esésiskolát, dobásokat, formagyakorlatokat, önvédelmet, és shaolin kungfu alaptechnikákat. Ezek során a gyakorlatok során hatékonyan fejlődnek a kondicionális képességeik, valamint az ízületi mozgékonyságuk, izomlazaságuk.

Edzéseinken továbbá nagy hangsúlyt fektetünk a központi idegrendszer, illetve a koordinációs képességek fejlesztésére. Az órák, mozgásanyagában fejlesztik a mozgáskoordinációt, a ritmusérzéket, és az egyensúlyérzéket. Kungfu edzéseink hatással vannak a téri gondolkodásra, a reakcióidőre, az emlékezetre, és a figyelemre is, melyek hozzájárulhatnak a tanulmányi sikerekhez, és a hatékony stresszoldáshoz.

    

    


Az iskolás kiscsoportos (6-8 év) edzések helye és időpontja:

Kedd 16:00-17:00

Veress Endre u. 15. (Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola, tornászterem)

Iskolavezető: Sifu Bornemissza Péter

 

Az iskolás nagycsoportos (9-12 év) edzések helye és időpontja:

Hétfő 17:00-18:00, csütörtök 18:30-19:30

Hétfő: Építők útja 9. (Pécsi Éltes EGYMI, kisterem), csütörtök: Veress Endre u. 15. (Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola, tornászterem)

Iskolavezető: Sifu Bornemissza Péter

 

Jelentkezés: kogersara@gmail.com, 06307244008

One comment

Comments are closed.